Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálóink segítik ügyfeleinket, hogy transzparens információt biztosítsanak az érintettek, a cégvezetés, az igazgatóság, a befektetők és a pénzügyi szabályozó hatóságok számára. Könyvvizsgálói véleményünk a szakmai integritás, a függetlenség és az etikus magatartás követelményei alapján készül, szigorú minőségellenőrzési eljárások során.

Munkacsoportjainkat a kapcsolódó szakmai területeken jártas, és az adott iparágra specializálódott szakemberekből állítjuk fel. Könyvvizsgálói munkánk végeredménye olyan független és lényegre törő vélemény, amely tanúsítja a megadott információk minőségét.

Könyvvizsgálati módszertanunk alapján kiemelt figyelmet fordítunk az alapos ellenőrzésre, a hathatós elemző eszközök használatára, az iparág-specifikus megközelítésre, valamint a belső ellenőrzésre, csalásokra és a vállalkozások által jelentett kockázatokra. Ezekre építve olyan tudást kínálunk ügyfeleinknek, amelynek segítségével jobban kezelhetik a kockázatokat, mérhetik teljesítményüket, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé válhatnak.
Iparági tapasztalataink segítségével tisztában vagyunk azzal, milyen kihívásokkal szembesülnek nap mint nap ügyfeleink és vállalkozásaik.

Multidiszciplináris megközelítésünk azt jelenti, hogy a könyvvizsgálati megbízásokat végző csoportokat olyan szakemberekből állítjuk fel, akik széles körű tapasztalattal rendelkeznek az alábbi területeken:

  • belső ellenőrzés,
  • információkockázat-kezelés,
  • információtechnológia,
  • az igazságügyi vizsgálatokhoz kapcsolódó szolgáltatások,
  • üzleti tranzakciók,
  • adózás.

Ez a megközelítés átfogó képet nyújt számunkra a szervezetekről, és így a vezető könyvvizsgálati gyakorlatokkal és nemzetközi szabványokkal összhangban a legfontosabb kockázati területekre, a megfelelő belső ellenőrzésekre és az esetleges csalásokra koncentrálhatunk.