Adótanácsadás

Adótanácsadóink segítik az ügyfeleket az adóterhek és -kockázatok csökkentésében, a jogszabályi megfelelésben, valamint az adóhatósági ügyintézésben éppúgy, mint a hosszabb távú tervezésben, vagy a váratlan változásokhoz való alkalmazkodásban.

Az adózás labirintusát átlátni nem egyszerű feladat, az alaptevékenységükre koncentráló társaságoktól nem is várható el, hogy átfogó képük legyen a gyakran változó adószabályokról. Mi ismerjük az apró betűs részleteket, a kockázatokat és a lehetőségeket is.

Cégünk adóügyekkel foglalkozó részlegének legfontosabb célja, hogy olyan sokrétű szolgáltatásokat nyújtson, amelyek megfelelnek az ügyfelek változó igényeinek a mai globális piacon.

Az adózás jelentős folyamatos kiadást is jelent minden vállalkozás számára. Hozzászámítva mindehhez a szabályok esetleges be nem tartásáért kiszabott magas büntetéseket, az egyre szigorúbb beszámolási kötelezettségekre, adóhatósági eljárásokra fordított időt és energiát, előfordulhat, hogy az adóterhek jóval nagyobbak, mint szeretnénk.

Támogatjuk az ügyfeleket az adóterhek csökkentésében, a jogszabályi megfelelésben, a beruházásokkal kapcsolatos európai uniós és állami támogatások pályázatának elkészítésében, a támogatás érvényesítésében, továbbá beruházásokhoz kapcsolódó adókedvezmények érvényesítésében, valamint a hosszabb távú tervezésben éppúgy, mint a váratlan változásokhoz való alkalmazkodásban, vagy az adóhatósági ügyintézésben.